27 Haziran 2008

Bak koçum akıllı ol

Ronaldo şımarık çocuklar gibi banane ya Madrid'e gidicem diye tutturmaya devam ediyor. Sir bir yandan "nah gidersin" havasında, tabii ki küstürmeden, okşayaraktan. Real Madrid yöneticileri ve medyası napsak netsek diye yapmadıklarını bırakmadılar. Son olarak Ronaldo'nun İspanyol sevgilisi Nereida Gallardo'dan medet umma gayretindeler ki bence pek gerek yok çünkü Ronaldo zaten kalben Madrid tarafında olduğunu söyledi, fazladan muamelenin pek anlamı yok gibi (ya da belki vardır pis günahları boyunlarına).
Mevzunun son müdahili deli adam, çılgın Fransız, Manchester efsanelerinden Eric Cantona. Biraz da reklamlar ile elde ettiği karizmatik mösyö imajını kullanarak konu ile ilgili görüşlerini söylemiş. Onun tipine uygun bir jargon ile yazar isek şöyle demiş "cool" adam;

"Nasıl bir tip olduğunu bilmiyorum. Neden ayrılmak istediğini de bilemiyeceğim. İyi nedenleri olabilir. Genç oğlan, belki yeni bir heyecan arıyor da olabilir, mümkündür ama eğer nedensiz yere ya da bunların dışında bir nedenden dolayı ayrılacaksa.....yanlış yapar. O Dünya'nın en iyi takımlarından birinde oynayan Dünya'nın en iyi oyuncusu, bir sanatçı (artist demiş)"

Hala ayrılma niyetinde ise tekrar düşünmeli, yoksa karanlık bir Madrid akşamında yukarıdaki sıfatla karşılaşabilir Allah muhafaza.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails