20 Haziran 2008

Nerdesin be çocuk?

Büyük maça az kaldı. Stoper mevkii için sonunda oyuna Terim bile girebilir. Gökhan Zan'a kaldık yine, Allah sonumuzu hayır etsin. Modric veya Rakitic'in kaval kemiğine tekme atıp iki oyuncu birden oyundan çıkarsa Gökhan'ın yapabileceği en büyük iyilik olur bizim için.
Alpay Özalan gelmiş geçmiş en iyi stoperlerimizden biri. Köln'de Daum'la didişince soluğu askerde aldı, bir ay yaptı bitirdi. Şimdi nerede kim bilir ama insanın aklına gelmiyor değil. Adam olaydın didişmeyeydin de en azından maç formu olan bir Alpay olsaydı elimizde, eskisi gibi olmasa da bugün ki duruma baktığımızda bizim takım için Cannavaro sayılırdı. Hem kendine hem bize etti kariyeri ile paralel olarak. Bir türlü uslu çocuk olamadı Euro 96 hariç, Vlaovic'i indirmedi sinir olduk, Euro 2000 de kırmızı kart gördü sinir olduk, Beckham'la didişti Aston Villa'dan kovuldu, İsviçre maçında maç içinde penaltıya sebep oldu, ortamın ateşini iyice yükseltti maçtan sonra da. Ama herşeye rağmen çok üst düzey savaşçı bir oyuncuydu.
Yaktın bizi Alpay. Stoperlerimizden umutlu değilim, umarım yine "aah ah bir zamanlar Bülent-Alpay vardı o mevkide" cümlesini kurmayız.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails