31 Temmuz 2008

Geliyor gelmiyor?

Başkanımız Serhan Gürkan ilk açıkladığında camiamızda yer yerinden oynadı. Edgar Davids'in adı bile bizleri heyecanlandırmaya yetti. İlerleyen günlerde Davids'in çarşamba günü Türkiye'de olacağı söylendi, aradan biraz daha zaman geçti, uçak seferlerinden kaynaklanan bir sorundan dolayı gelişinin perşembe gününe ertelendiği söylendi, biraz daha zaman geçti ve sonunda kesin haber geldi. Edgar Davids cuma sabahı 07:00 de Atatürk Havalimanı'nda olacaktı. Konu çok dallandı, budaklandı. Kocaeli gazeteleri korfez.org'u copy-paste ile spor sayfalarının haber kaynağı haline getirdiler. Özgür Kocaeli gazetesi yazarı Hayrettin Albayrak başkan ile bizzat konuştuğunu ve cuma sabahı 07:00 de Davids'in İstanbul'da olacağını söyledi, bazı arkadaşlarımızın DHMİ sitesinde yaptığı araştırma sonucunda cuma sabahı 07:00 de Avrupa'dan Atatürk Havalimanı'na inen herhangi bir uçak olmadığını gördüler. Ben de direk kaynağı araştırdım. Hollanda'daki Uluslararası Havalimanlarından Atatürk Havalimanı'na direk uçuş olan tek havalimanı Amsterdam Schiphol Havalimanı. Amsterdam Schiphol Havalimanı'ndan cuma günü (ve perşembe gecesi hatta bütün hafta) Atatürk Havalimanı'na olan uçuşlar aşağıdaki gibi görünüyor.
Görüldüğü üzere ilk uçuş Amsterdam saati ile 07:20 de THY 'na ait. Türkiye saati ile 10:50 de İstanbul'da olacak. Tabi bu tablo Davids'in Amsterdam'dan direk uçuş ile Türkiye'ye geleceği varsayımına dayanıyor. Başka bir yerden ya da aktarmalı bir uçuş ile gelmesi de mümkün, eğer gelecekse. "Eğer gelecekse" çünkü bizzat başkan ile konuştuğunu söyleyen H.Albayrak'ın yaptığı son açıklama "Arkadaşlar az önce Başkan Gürkan'ı adarım Davids transferiyle ilgili. kötü haber aldım.Başkan Gürkan, Davids'in ayağında önemli bir problem olduğu yönünde kendisine bilgi geldiğini, bunun üzerine Hollanda'da bulunan bir akrabasını arayıp konuyu araştırmasını istediğini söyledi. İki saat içinde Hollanda'dan yani 15.00 gibi yanıt gelecekmiş. Sakatlıkla ilgili gelen bilgiye göre hareket edilecekmiş" 
Davids'in sakatlığının anlaştık diye açıklandıktan sonra ortaya atılması da ayrı bir traji-komik durum. Artık gelse de gelmese de yaptığı ve yapmadığı açıklamalardan dolayı Serhan Gürkan'ın bu krizvari durumu yönetemediği çok açık ve Davids gelse bile taraftarların da hevesinin bir parça kursağında kaldığı ortada. Bizim için söylenebilecek en güzel söz, hayırlısı olsun. Bu arada henüz resmi bir açıklama yok ama Serhat Akın'ın da Kocaelispor ile anlaştığı söyleniyor. Bir de Serie A'dan bir forvet transfer edilecek-miş-. Ama tüm bu haberler Kocaelispor resmi sitesinde yayınlanmadan paylaşmak istemiyorum, malum resmi açıklamalara bile güven olmayabiliyor, forma ile görmeden inanmamak gerek.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails