24 Eylül 2008

Bir Teselli Ver

Kupadan da elendik.....

"Dünyanın en güç işi birşeyin nasıl yapılacağını bilirken, başka birinin nasıl yapamadığını ses çıkarmadan seyretmektir."
Mevlana













2 yorum:

Şen Şef dedi ki...

Kocaelispor'un kaynakları ne durumda bilmiyorum ama kadro yeterli gözükmüyor bana. Bunda son zamanlarda FM08'de KS çalıştırmanın etkisi de olabilir: 2. sezon ana kadrodan 3-4 futbolcu kaldı elimde :)

Gerçek hayatla FM'yi ayırdebiliyorum ama devre arasında şöyle 7-8 milyonluk bir yatırım ilaç olur. Ne zaman olmaz ki zaten, ayrı.

"Bir teselli ver" hem durum özeti olarak hem de Engin İpekdğlu'nun kılığına cuk oturmuş. Allah'ım nedir bu deri ceket-kravat olayı, bitmeyecek mi bu çile?

Robaggio dedi ki...

Kadro kesinlikle yeterli değil aslında isim isim baktığımızda bırakın yeterliliğini fazla bile ama maalesef alınan oyuncular bir zamanlar şişirilmiş, takımlarında tutunamamış, gazı kaçmış adamlar..
Biz Kemaller, Serhatlar, Musalar geldiğinde takımlarında yapamadıkları çıkışı bizde yapacaklarını düşünüyorduk meğer onlar bize o takımlarda neden tutunamadıklarını kanıtlamaya gelmişler..
Engin hocayı da bu deri ceketiyle hatırlayacağız zaten, giyim anlamında demode oluşu kendisini bağlar da futbol kafası da fazlasıyla demode, ömrü de çok uzun değil..
7-8 milyon mümkün değil ama devre arasında akıllı bir müdahale ile düzelme şansımız var, bunları söylerken pek umudum olmasa da Hikmet Karaman zamanında devre arasında alınan Iordanov, Lazarov gibi adamlar ilaç gibi gelmişti ama tabi bunları yapabilmek için akıl lazım, başkanın IQ testi başlamıştır, bekleyip göreceğiz..
çok sıkıntılıyız vallahi :(
Ben de Serie A'ya çıkardığım Mantova ile avunayım bari ne yapalım..

Related Posts with Thumbnails