20 Eylül 2008

Klinsfive


Klinsmann sancılı başladığı Bayern kariyerine daha da sancılı devam ediyor. Hafta içi alınan Steaua galibiyeti olumsuz havayı biraz dağıtmış olsa da bu sonuç moralini tekrar bozmuş oldu. Yedek kaldığı için Tottenham veya Manchester City'den birine gideceği dedikoduları dönen Podolski de ilk onbirdeydi. Ribery'nin yokluğunu pozisyon üretme anlamında fazlasıyla hissediyorlar. Aradıkları bir başka isim de hiç kuşku yok ki Oliver Kahn. Genç kaleci Rensing, Steaua maçında da güven vermemişti, tutamadığı bir top şans eseri direkten dönmüş bir nevi Buffon balı pozisyonu yaşamıştı. Bugün üst düzey bir kaleci gollerin en az üçünü engelleyebilirdi, hele son gol evlere şenlik. Bayern kendi sahasında en son 1979 Mart ayında Arminia Bielefeld'e 0-4 yenilmiş, o günden beri hiçbir iç saha maçında 4 veya 5 gol geriye düşmemişler, buldukları 2 gol daha da rezil olmalarını engellemiş oldu. Ribery dönünceye kadar kabus dolu günler yaşamaya devam edecekler gibi görünüyor. 5.golden sonra ekrana gelen Ribery "Bir işi de bensiz halledin be kardeşim" der gibiydi.
Bremen'in ise hafta içi Anorthosis'e gol atamadıktan sonra Bayern'e karşı 5 gol birden bulmuş olması çok ilginç. Mesut Özil çok iyi bir oyun sergilediği maçta görülmeye değer bir de gol attı. Kaçan balık gün geçtikçe büyüyor.

2 yorum:

ziggytheking dedi ki...

5.golü izledim ve gülmekten geberiyorum. rakip kaleci wiese bile yere oturmuş pişman olmuş, ağıt yakıyor! hayır o değil medeniyet, kültür falan iyi güzel şeyler de mesut özil'in ikinci golden sorna gidip rakip taraftarın önünde bir nevi yumruk şovla golü kutlaması nasıl bir olaydır? bir insan mı ayağa kalkmaz! medeniyeti falan geçtim adamlarda ruhun R'si yok!

Robaggio dedi ki...

onlar heralde biz nasıl olsa alırız maçı, yapsınlar şimdilik yumruk şovlarını dediler ama çok fena pişman oldular hele 3.golden sonra..
5.gol tam komedi ya bu çocuğun geleceği pek parlak değil..

Related Posts with Thumbnails