28 Eylül 2008

Kulübümü Kaybettim...Hükümsüzdür...



Böyle günlerde insanın pek yazası gelmiyor aslında. 5 maçta 1 puan, sahaya ruhunu yansıtanlar geçen yıl takımda olan, Kocaelispor'u benimsemiş, aidiyet duygusuna sahip oyuncular. Yenilerin bedenleri sahada, ruhları geldikleri yerde kalmış. Yeni anlaşılan teknik direktör Türkiye Cumhuriyeti'nin düşme endişesi yaşamış bütün takımlarında en az bir yıl çalışmış olan Yılmaz Vural. Herhangi bir takımdan farkımız kalmadı. Lige yeni çıkan takım kaşar oyuncular transfer eder, ligin ilk haftalarında başarısız olunca hocasını kovar, yerine Yılmaz Vural vb. bir hoca getirir. Bu tip hikayeler de pek mutlu sonla bitmez.
Yine de sinekten yağ çıkarıp, belki de kendimi kandırıp bir umut ışığı görmek istiyorum. Bursaspor zaten bu yıl çok iyi diyorum, bu maç geçtiğimiz maçlara göre daha iyiydik zaten maçı 90+1'de verdik diyorum, Yılmaz Vural çok sıradan bir isim olsa da en azından delidir ne yapacağı belli olmaz diyorum.
Kendim diyorum, kendim dinliyorum...

2 yorum:

Anelka dedi ki...

Yine üzülerek söylüyorum 10 numarasını Kemal Aslan'ın taşıdığı takımdan birşeyler beklemek lüks olur. Hiç mi umut vermez, pektabi Cesar'ın doğum gününde beklentileri boşa çıkarmayacaktır elinde un ve yumurtasıyla...

Robaggio dedi ki...

çok haklısın bunca yıl kaldığı fenerbahçede kazandığı tek yenilik doğum günü kutlaması olmuş olmalı çünkü futbol olarak hiçbir şey yaptığı yok..bülent de aynı şekilde hayal kırıklığı..
pek içime sinmemiş olsa da yılmaz hoca bi güzel pataklasa ikisini çok memnun olacağım...

Related Posts with Thumbnails