22 Eylül 2008

Lig TV'ye 1, Ergün'e 2, Denizli'ye 3


Bu Melih Şendil para için neler yapar tahmin bile edemiyorum. Ekmek kapısı spikerliktir eyvallah, ona taraf tut denmiştir, ona da eyvallah ama insan bu kadar kıçını yırtmaz ki be kardeşim. Kendisine ilk Antalya-Beşiktaş maçında sinir olmuştum. Beşiktaş 3-2 öne geçtiğinde onun bağırdığı kadar, Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçındaki spiker bağırmadı. Bağırdığı kadar primi var sanırım. Lig TV'de sadece dört takımın maçlarının yayınlanması olayı da başka bir komedi, deveye niye boynun eğri demişler "Nerem doğru ki?" demiş.
Bu adamlarda adalet duygusu, tarafsızlık, eşitlik gibi ilkeler olmadığı gibi ticari zeka da yok. İzmit'in nüfusu ne kadar? Bursa'nın, Gaziantep'in, Antalya'nın, Eskişehir'in? Bu taraftarların hepsinin iki haftada bir deplasman yapacak halleri mi var? Araştırdın mı? Getirisi nedir biliyor musun? Değil Süper Lig takımlarının, 3.Ligdeki Göztepe'nin bütün maçlarını şifreli kanaldan yayınla bakalım kaç tane decoder satıyorsun? Madem gözünüzde paradan başka hiçbirşey yok ve kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diyen federasyon da buna çanak tutuyor bari yaptığınız işi adam gibi yapın. Bazı konularda konuşabilse deve bile güler halimize.
Bu yılki yorumcular da tadından yenmiyor. Önce Oktay'ı dinledik. Bugün de Ergün'ü. Bir pozisyonda "Güzel pozisyondu yaa!" dedi. Sen kime yorum yapıyorsun avarel? gs tv'den mi izliyoruz maçı? Hayır ordan yayınlansa umrumda olmaz, basarım mute tuşuna izlerim. Kimler izliyor bu maçı farkında mısın? Ama suç sende değil seni oraya oturtanda tabi. Senin suçun da ağzından çıkanı kulağının duymaması. Futbolcu iken efendi bir adamdı Ergün, severdik, sayardık, çirkef yapmazdı ama insan yirmi yılda kazandığı saygıyı bir akşamda yok eder mi? Ediyor işte.
Bir başka komedi de Mustafa Denizli. Gaziantep maçından önce yorum yapıyor. Türk televizyonlarında çok fazla yabancı maç yayınlanıyormuş, bu maçlar yayınlandığı için insanlar Süper Lig'i izlemez olmuşlar, RTÜK bu konuya el atsınmışmış. Denizli, senin üç takımdan ibaret, adaletten yoksun, binbir hinliğin döndüğü çakma yıldızlarla dolu ligini kim ne yapsın? Herkes desteklediği takım varsa onu izliyor işte, bu maçlarda da kalite diye birşey zaten yok, laf ola beri gele. Bu adam ya İran'da çok fazla kaldı oradaki düzene alıştı, ya başına güneş geçti ya da Lig TV parayla adam bağlamayı çok iyi beceriyor bu adama bu lafları ettiriyorlar. Hatırlarsınız geçen yıl da Şansal efendi böyle kelamlar ediyordu sonra elli tane ligi kendileri aldılar yayınlıyorlar. Bu kanalın neresinden tutsanız elinizde kalır. Ah güzel ülkemin daha ciddi sorunları olmasaydı da şu futbol hadisesine birileri el atabilseydi. Avrupa liglerindeki adaleti, rekabeti, kaliteyi bizim görme şansımız yok, torunlarımız görürse şanslıyız.

Kafana sağlık Amigo Orhan!

3 yorum:

ziggytheking dedi ki...

altına imzamı atabileceğim bir yazı. harbiden kafana sağlık amigo orhan!o kafadan sonra denizli'nin yaşamsal faaliyetlerinde bir sorun ortaya çıkmış besbelli. ergün'le mustafa denizli de bu garip halleri ile yorumcu olduysa beğenmedikleri hıncal da yakında bir takım çalıştırabilir kanımca.

Robaggio dedi ki...

hıncal milli takımı çalıştırırsa seviyesizlik ve zeka noksanlığı ancak eşitlenir..

Adsız dedi ki...

http://www.berezilya.com/kerem-korkut-lig-tvye-1-ergune-2-denizliye-3/

Related Posts with Thumbnails