17 Eylül 2008

Vamp Kocaeli

Kocaeli yerel medyası kendimi bildim bileli evlere şenliktir. Maddi nedenlerden dolayı kendilerine göre haklı olabilirler, sonuçta büyük ulusal gazeteler ile baş etmeleri kolay değil. Rekabeti sağlayabilmek için şehirden haberlerin yanında mutlaka atmasyon-asparagas-sadece ilgi çekmeye yönelik bomba haberler de yaparlar. Spor bölümleri bu işi daha da abartılı yapar, örneğin en son Basinas'ı almıştı Kocaelispor. Yerel gazetelerimize baktığınızda Avrupa'nın  oyuncu trafiği en aktif sayılı takımlarından birisi gibiyizdir.
Özgür Kocaeli gazetesinin de diğerlerinden bir farkı yok daha doğrusu hiçbirinin birbirinden farkı yok. Tabii teknoloji gelişti artık rekabet internet ortamına da yansıdı. İnternette gazete propogandası yapılmasının yanında salgın bir hastalık gibi yayılan Google Adsense reklamlarından da gelir elde etmeye çalışıyor gazetemiz.
İnsanın gözünü para bürüyüp, seçeneklere dikkat etmeyince de ortaya böyle komik reklam korelasyonları çıkabiliyor. Müthiş bir birleşim;
Ahmet Özhan'dan Ramazan Melodileri!
Aldatan hatunlar kaçamaklar-Kamerada kızlarla canlı sohbet-Yasak zevkler
??
Yasak zevkleri olan aldatan hatunlar Ahmet Özhan ile ne yapıyorlarsa ortaya çeşitli melodiler çıkıyor gibi bir çağrışımı var reklamların?
Bu ikilinin mübarek Ramazan ayında bir araya gelmiş olması da ayrıca traji-komik.

2 yorum:

Dobrowski dedi ki...

hehehe artık normal hareketler bunlar. tamda ahmet özhan a denk gelmesi kötü olmuş. oda hemşehrimiz :P bülent ersoy filan dese kabul edilebilirdi heuhehueu

Robaggio dedi ki...

valla yazık adamcağıza, tam tasavvufa vermiş kendini şeytan dürtüyo işte böyle :)

yasak zevkler güzelmiş bu arada tavsiye ederim :P

Related Posts with Thumbnails