11 Ekim 2008

11 Ekim İddaa Tahminleri

313 - İngiltere - Kazakistan
Euro 2008 eleme gruplarında son maçta Hırvatistan'a kendi evinde 3-2 kaybederek Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılamayan İngilizler bu sene 2010 Dünya Kupası elemelerinde aynı grupta yer aldığı Hırvatistan'ı deplasmanda 4-1 yenerek bir bakıma rövanşı almış oldu...Bu karşılaşmanın moraliyle kendi sahasında zayıf rakibi Kazakistan karşısında 2 handikapı çok rahat geçeceklerini düşünüyorum. 1 ( 1.45 )

325 - İsveç - Portekiz
Gecenin en güzel, temposu yüksek, bol gol pozisyonu olacak maçlarından biri...Ev sahibi İsveç Markus Rosenberg, Aalback, Elmander ve en önemli silahı Zlatan İbrahimoviç ile gol yollarında etkili olan bir takım. Diğer tarafta ise Portekiz Nani, Deco, Cristiano Ronaldo, Nuno Gomes, Simao gibi hücüm yönü çok kuvvetli oyunculara sahip. İki takımın da gol yollarında etkili olabileceğini düşünerek karşılaşmanın üst biteceğini düşünüyorum... ÜST ( 2.00 )

342 - San Marino - Slovakya
Ev sahibi San Marino'dan fazla söz etmeye gerek yok...Almanya'dan kendi evlerinde Selçuk Dereli'nin yönettiği karşılaşmada 13 gol yemiş olmaları herşeyi açıkça gösteriyor. Konuk Slovakya ise ilk karşılaşmada Kuzey İrlanda' yı yendikten sonra Slovenya'ya deplasmanda kaybetti. Onlar için bu karşılaşma çok önemli. Maçı riske atmazlar 2 handikapı aşarlar... 2 ( 1.45 )

363 - Arjantin - Uruguay
Arjantin'de işler iyi gitmiyor...Messi, Riquelme, Agüero, Tevez gibi isimler olmasına rağmen Son 5 maçta 1 Mağlubiyet 4 beraberlik alan Tangocuları bu sefer de zor bir rakip bekliyor. Rakip Uruguay'da ise Fenerbahçe'den tanıdığımız Lugano, Ajax'ın forvet oyuncusu Suarez ve gol makinası Diego Forlan gibi etkili oyuncular bulunuyor. Uruguay'ın gol atmaya yönelik bir futbol sergilediğini, Arjantin'de de her an skoru değiştirebilecek oyuncuların olduğunu düşünürsek bu karşılaşmanın üst bitmesi sürpriz bir sonuç olmaz... ÜST ( 1.70 )


TOPLAM ORAN : 7.14

3 yorum:

Dobrowski dedi ki...

isveç portekiz maçında gol olmayınca yatmış kupon.. yinede bravo. ben gibi 5-6 maçtan yatmamışın :p

Robaggio dedi ki...

4 maç yazıp yatmak bile kötü be Gökmen hele üst dediğin maçın 0-0 bitmesi utanç verici :)
slovakya maçı da yattı 2 handikap vardı, 3-1 bitti..
ingiltere bile kazakistanı ıkına ıkına yendi yahu, bundan sonra kararımız 1.ibrahimovice güvenme
2. handikaptan uzak dur..
bu kararlar her gün değişir tabi :)

Dobrowski dedi ki...

zamanında handikaplı maçlardan az yatmadım :) o yüzden benim fikrimde uzak durmaktan yana hehe

Related Posts with Thumbnails