02 Ekim 2008

2 Ekim İddaa Tahminleri

443 - Dinamo Bükreş - Nijmegen

İlk maçı Nijmegen 1-0 kazandı. Hafta sonu Heracles ile kendi evinde berabere kalan Nijmegen çok kötü futbol oynadı. Romanya takımları her zaman korkulması gereken ekipler, Dinamo Bükreş de bunlardan birisi. Ayağa çok iyi pas yapan bilinçli oynayan bir ekip. Nijmegeni yeneceklerine kesin gözüyle bakıyorum...BANKO 1 ( 1,50 )

424 - Lech Poznan - Avusturya Vienna

İlk maçı Avusturya Vienna 2-1 kazandı. İlk turda İsviçre'nin Grasshoppers takımını kendi evinde 6-0 yenen Lech Poznan büyük bir süpriz yapmıştı. Evinde çok iyi oynayan bir ekip. Avusturya liginde dengesiz giden Avusturya Vienna'yı yenerler...BANKO 1 ( 1,55 )

524 - Cruzeiro - Sport Recife

Cruzeiro şampiyon olmak istiyorsa bu maçı kazanmak zorunda...Rakibi Sport Recife CSA (COPA SUDAMERICANA) için rahat konumda...Cruzerio için golün geç gelebiliceği bir maç çünkü Recife iyi kapanan bir ekip ama ne olursa olsun o kilit çözülür...BANKO 1 ( 1,45 )

463 - Club Brugge - Young Boys

İlk maç 2-2...Hafta sonu ezeli rakibi Basel'i deplasmanda 2-1 yenen Young Boys çok yorgun. Özellikle Hakan Yakın'ı sattıktan sonra bir türlü istedikleri futbolu sahaya yansıtamıyorlar... Basel'i deplasmanda 2 kontra atakla yenmeleri, fazla pozisyon üretememeleri düşündürücü...Club brugge ise evinde Westerloyu 2-0 ile geçti...Westerlo maçına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Club Brugge Young Boys kadar yorulmadı...Saha ve seyirci avantajını kullanacak olan Club Brugge favorim... BANKO 1 ( 1,50 )


TOPLAM ORAN : 5.05

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails