19 Kasım 2008

Tutamıyorum Zamanı


Hayatımın en yoğun günlerini yaşıyorum. Doğduğum ve büyüdüğüm yer olsa da 10 sene sonra geri dönüp alışmaya çalıştığım yeni bir şehir, yeni bir iş, yeni işin işe uyum eğitimleri, haftanın 6 günü yoğun bir tempo, 1 aydır nihayete erdiremediğim kalacak yer çalışmaları, yorgunluk, stres, endişe derken rafting tadına gelen bir hayat.
Bu tempodan, aslında çok fazla kişisele bağlamak istemiyor olsam da nasibini alan bir blogdur okuduğunuz. Aceto'ya 2 ay önce mesaj gönderip bekleyen, blog patlamasıyla blogrollda yer almayı ancak başaran ama oradan gelen trafiğe güzel paylaşımlar sunamıyor olmanın üzüntüsünü yaşayan bir kişi olarak blogun sahipsiz olmadığını belirtmek istedim.
Bu arada sonunda ilk galibiyetimizi almayı başardık, maça gidemediğim gibi golleri ancak dün görebildim. Çıkardığım tek sonuç sanırım uğursuz gelen benmişim, birkaç maç daha gitmemeyi deneyeceğim, bakalım tutacak mı?
 

5 yorum:

fabrizio dedi ki...

senin taşınma telaşı benim iş tempom yaktı blogları. ama olsun ben ilk yorumumu daha bugün aldım. artık geleğe olumlu bakıyorum:) ara sıra bana da gel. :)
www.futbolunhabercisi.com

Robaggio dedi ki...

sevgili calcio,
baştan söyleyeyim bu işin piriymiş, çok bir halt biliyormuş gibi konuşmak istemem, yanlış anlama..
bir blogun oturması ciddi bir zaman alıyor, o yüzden hitmiş, yorummuş mevzuları pek kriter sayılmaz, yeri ve zamanı gelince seninle aynı duygu ve düşünceleri paylaşan insanlarla bir şekilde kesişiyorsun, su yolunu buluyor, o yüzden aynı kalitede devam etmeni diliyorum -ki inan olsun sendeki Türkçe çok blog yazarında yok- ..
amma ve lakin dediğin gibi zamansızlık biraz bel büküyor sonuçta hiç beklentisiz yazıyorum desek de yazdıklarımızın okunması, yorumlanması hepimizin hoşuna gidiyor..
Allahım günler 30 saat olsa fena mı olurdu? :)

fabrizio dedi ki...

aynen söylediğin gibi, beklenti olmasa da yazdıklarının okunuyor olmasını fark etmek büyük bir keyif veriyor. bunun yanında temennin ve düşüncelerin için de ayrıca teşekkür ederim.

Dobrowski dedi ki...

kerem ev mi arıyorsun? haber salalım hemen varsa mevzu?

ayrıca bu kadar ara verme. ekle arada bişeyler. bekliyoruz

Robaggio dedi ki...

sağolasın gökmencim, attım mail..
ara çok uzadı farkındayım, düzelecek inşallah..

Related Posts with Thumbnails