09 Ocak 2009

Dün Gece Rüyamda...


Biz Körfezlilerin müdavimi olduğumuz bir mekandır korfez.org. Körfezlinin halinden Körfezli anlar. Hele bu zor günlerde bazen sert tartışmalar yaşanıyor olsa da olmazsa olmazdır, önce maillere bakılır, sonra oraya.
Aşağıdaki yazı bu akşam sitenin büyüklerinden, sevdiğimiz, saydığımız abimiz Raca (Kerem abi) tarafından yazıldı. Bundan daha güzel bir rüya olamaz, bundan da güzel ifade edilemez.

"Dün gece rüyamda yıl 2019,

GAZETEDEKİ YORUM;
(LA GAZETTA DELLA SPORT)İtalya

Kocaelisporlular süper lig tarihinde üst,üste 5.kez şampiyon olurken tarihinde 5 lig şampiyonluğunun yanı sıra, ayrıca 7 kupa şampiyonluğunu ve cumhurbaşkanlığı ile birlikte 2 UEFA ve geçen yıl finalde kaybedilen ŞAMPİYONLAR ligi ikincilik madalyalarının da altın varaklı camekan aynasının yanına koyarken artık yer kalmadığını gördüler...
Bu yüzden Kocaelispor tarihinde dünyada örneği olmayan ve sıkı, sıkıya bağlı bir hiyerarşi ile 3 yılda bir gelen klüp başkanlarından 34 yaşındaki X bey açıklama yaparak,5 ay içinde bir zamanlar Fevziye camisinin orada bulunan eski klüp binasının yeniden inşa edilerek müze haline dönüştürüleceğini söyledi ve kupaları orada sergileyeceklermiş,İLGİNÇ!!!
Yine bir başarı örneği yöneticilik olarak,ders olsun dünyaya;
Bilindiği üzere, körfezin 2008 deki çöküşleri hodri meydan taraftarları tarafından TÜZÜK değişikliğine gidilerek 3 yılda bir değişecek ve asla işadamı olmayan, okumuş yönetici başkan konusundaki diretmelerinin HİYERARŞİSİ döneminde alınmış bir karardı.
ASLA DEĞİŞTİRİLEMEZ 41. madde
Dünya şaşkın;
Kocaeli kentinin spordaki bu başarısını araştırırken ,basket , voleybol,atletizm ve buz hokeyi ile yüzme şampiyonluklarınızdaki PATLAMADAN çok etkilenmişe benziyorlar.
Cuma akşamı yani 4 gün sonra Kocaelispor basket takımı, Avrupa şampiyonluğu için,BARCA ile oynayacak,,,
İşte işin en ilginç yanı burada,çünkü o maçtan sadece 5 gün sonra, ROMA olimpiyat stadında bizim ülkemizde şampiyonlar ligi finali var,,,
Yine iki takım,barca ve körfez burada ŞAMPİYONLAR liginin en büyüğü olmak için DEV bir maça çıkacak..
Tesadüf gibi,ROMA da kıyametler kopacak 10 gün içerisinde
Tüm dünya bu sempatik klübün çoşkulu topluluğu olan HODRİ MEYDAN'ın şovlarını merak ediyor.
Neyse bu o büyük takımların ayrı katogorilerdeki iki ayrı final maçları, bizi sportif tarafı ilgilendirir,ama asıl merak edilen KOCAELİ ISTAKOZLARI!!!!
La gazetta della sport muhabirleri olarak Kocaelisporun PİLOT TAKIMI OLAN ve tüm dünyaya sporcu yetiştiren ISTAKOZLAR kim????
ISTAKOZLAR,adını yüz yıllar önce astakoz olarak almış bir uygarlık,Istakozların yumurtlamaya geldiği bir diyar,körfezin en ucu şimdiki başiskale tarafı deniliyor.
Fakat orada artık ISTAKOZLAR yok,körfezi kirletmişler sadece KOCAELİ ISTAKOZLARI diye bilinen alt yapısıyla ünlü bir kent var
KOCAELİ
Sonra rüya birden hareketlendi,basket maçını kazanarak BARCALILARLA alay ettik,rüya bu ya birden kendimi ROMA olimpiyat stadında buldum,dakika doksan genç santrafor uçarak kafa atıyor kaleye,gggooolllllll...
ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU...
sonra kafam acıyor,meğerse kafayı duvara vurmuşum.
Derken,RÜYA BİTTİ!!!
Sabah olmuştu maalesef...
Bu sabah daha keyiflidim ama:))))
şimdide yazdım hatırladıklarımla:)))

Ama OLSUN,en büyüğünü isteyen TOPLULUK olduğumuzu bir kez daha hatırladım!"


Özel istek; Luciano Pavarotti & Bryan Adams - O Sole Mio


Öptüm ellerinden!

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails