06 Ocak 2009

Real Soccer 2009

O telefon iPhone olsa da bir telefonda oynanabilen en iyi futbol oyunu, Real Soccer 2009.

4 yorum:

Şen Şef dedi ki...

Hacı adamı deli eder lan o oyun. Telefon neticede diyeceksin de, iPhone almaya paran varsa ve illa mobil olarak futbol oynayacaksan bir tane de PSP al yaw, çocuk muyuz? :)

Telefonlarda kart oyunlarını tek geçerim. Hold-em poker mesela çok rahat saatleri yer otobüste, olmadı solitaire'dir, domino'dur yani...

Robaggio dedi ki...

şimdi psp farklı, iphone farklı, lütfen rica edicem :)
kart oyunları da zaman öldürmeye birebir tabii ama mesela iphone veya standart nokia, samsung telefonlarda oynanabilen bi fm versiyonu olsa tadından yenmez, hatta psp var diye biliyorum telefonlar için de vardır belki de bilen olsa da söylese ne güzel olur..

Şen Şef dedi ki...

Hocam neler oluyor orada yaw, bakıyorum da daha gelişini yazmadan gidivermiş Dobrowski Kaan. Vay anam vay. Bu yönetim, başkan filan kaçacak delik bulamayacak herhalde bu iş böyle giderse. Kaça kaça millet sıra onlara gelecek. Size yazık tamam ama bu oyunculara da yazık, topa vuracak hali kalmaz adamın.

Robaggio dedi ki...

valla hiç sorma..oyuncuların da bir kısmına yazık tabi, zaten bu şartlar altında hangi motivasyon ile ikinci yarıya hazırlanıyorlar kim bilir..
her gün yeni bir kötü haber geliyor ya du bakalm...

Related Posts with Thumbnails