16 Aralık 2009

Hasta Yaşayacak mı Doktor?!



















Ameliyathanelerde nabzı gösteren cihazlar olur ya, hoş ben nabzı gösteriyorlar sanıyorum belki başka bir şekilde ifade ediliyordur ne bileyim. Kocaelispor olarak o cihaza bağlı bir hasta gibiydik, hala daha kısmen de olsa öyleyiz ya neyse. O cihazla ilgili en dramatik görüntü düz bir çizgi ve aralıksız devam eden dııııııtttt sesidir, ne anlama geldiği malum.
O düz çizgiyi henüz görmemiştik ama nabzımız öyle bir yavaşlamıştı ki arası çok uzun olan sinyalleri beklemek sabır ister olmuştu ve tabii ki makineye bağlıydık, çek fişi bitir işi durumuna gelmiş bir takımın taraftarları olarak biz de manevi olarak can çekişiyorduk. Zamansızlıktan muzdarip ben bir de Körfezim bu halde olunca ister istemez elimi eteğimi çekmiştim bu diyarlardan ama "gerçek" taraftar böyle olmazdı öyle değil mi? Gerçek taraftar en kötü gününde takımının yanında olurdu ama yok ben o gerçeklikten biraz uzağım. Kulüp içinde dönen oyunları da çok iyi bildiğim için Körfez benim için "Maskeli Körfez" haline gelmişti. Ben de küstüm, aslında tam da küsmedim, maçlara gittim, gidemediğim yayınlanan maçları izledim ama yazamadım, elim varmadı, beceremedim. Döneyim yine evet biraz da küstüm ama ben böyleyim, küserim, babama bile küstüm vakt-i zamanında.
Herkes ağaçlara dalmışken ormanı göstermek istedim, onu da beceremedim, buna da neyse.
Yeni başkanımız Muammer Çelik. Özellikle Süper Lig'e çıktığımız sene futbolcularla olan muhteşem diyaloğuyla sevmiştik kendisini. Aslında kullanmayı hiç sevmediğim sinerji kelimesinin o günlerde takımda hayat bulmasının asıl sorumlusuydu, çok da güzel başardı ama Serhan Gürkan efendi Kayhan Çubuklu'ya yaptığı vefasızlığı ona da yaptı. O oldu, bu oldu vs vs vs. Sonuçta gitti. Bugün geri gelmiş ve başkan olmuş olması sevindirici.....gibi görünüyor ama bu saatten sonra değil o babam başkan olsa umutlanmadan önce 10'a kadar sayarım, hatta 100'e, belki 1000'e...Yani o cihaz hastamız iyileşme sürecinde diyor olsa da bekleyenler tarafındayım.
Yarı umutlu, yarı umutsuz bir ısınma yazısı olsun, umalım zaman bulalım, heyecanımız olsun. İşten, güçten fırsat olsun, kendi dengimizi bulalım, bir de keyfimiz yerinde olsun. Korkmam işte o zaman...

3 yorum:

umit dedi ki...

sana da bir şeyler yazdırdığına göre demekki sinerji var gerçektende :)

Dobrowski dedi ki...

o saydığımız sayı git gide artıyor hepimizde ama umutlanmak istiyorum ben yeter bu kasvet, bi ışık görünce onu ufo sanıyorum artık. bizi kurtarmaya gelmiş olabilirler?
işi bahane edip yazı yazmıyorsun, her gece facebooktu msndi takılmaca yapıyorsun. olmuyor böyle :)

Robaggio dedi ki...

@ümit bey, serhan gürkan arkası osman yalan'dan sonra yok desem de kimse inanmaz zaten, sizce de öyle değil mi :)

@gökmen, yahu o başka bu başka paylaşa basıp post giremiyorsun ki kopi-past bozar bu bünyeyi bilirsin ;) yaptım bir tane pişman oldum sonra da.
ışık görünce ufo sanma sendromu da güzelmiş :))

Related Posts with Thumbnails