30 Aralık 2009

Hoşgeldin 1966!


Hele bir soluklan yeğen, al şu suyu içiver denebilir böyle bir başlık karşısında ama bu yıl bizim için 2010 değil 1966 olacak. Ne demişti Muammer Çelik basın toplantısında;
"Bugün burada toplanmamızın sebebi 1966 ruhunu getirecek olmaktır. Biz göreve gelirken bunu söyledik bu duyguları sizlerle paylaşmak istedik. 8 aydır kimsenin olmaz dediği işi yani lisans sorununu çözdük. Çünkü benim en başından beri çözülür dediğim olay işte buyurun 7 günde çözüldü"
Henüz doğum sancısı aşamasında olan "Bir tuğla da sen koy" kampanyası ile birlikte şehir ve taraftar dinamiği de bu ruha katkıda bulunmaya çalışıyor. Hoş, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim "Lalezar" Karaosmanoğlu Kocaelispor'u badminton takımı sanıyor ama olsun o olmadan yakalanacak başarı tadından yenmeyecek.
Belki hayal belki değil. Belki Körfez 10 yıl sonra kurumsal bir yapıda, siyasilerden tamamen bağımsız, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kulüp olacak. O zaman bugünleri düşüneceğiz, çok kötüydük kurtuluş adımını ilk biz attık diyeceğiz. "Hepimiz Hasan Tahsiniz" diye pankart yaptıracağız, üstünde de bir zümrüdüanka kuşu olacak, neye benziyorsa artık, zamanı gelince buluruz.
İşbu yüzden bu yıl yeniden doğuş yılı, gayrıresmi 1966'dır. Zaten insan kendisini hangi yılda hissediyorsa oradadır, değilse de umrumda değildir.
Herkese iyi yıllar olsun, yeni yılın eskisini unutturacak kadar güzel olması dileğiyle...


0 yorum:

Related Posts with Thumbnails