24 Ocak 2010

Çook İyi Telozyon


Reklamla ilgisi yok aslında ama aklıma geldi yazayım. İnsanları ne kadar kolay kabulleniyoruz, değişen hallerine ne çabuk alışıyoruz.
Örneğin ben izlemiş olmama rağmen Rıdvan'ın bir zamanlar futbol oynadığını hayal meyal hatırlar oldum. Adam sanki yorumcu doğmuş daha ötesi NTV, NTVSPOR sanki her zaman varmış gibi. Daha da kötüsü adam akıllı izlemiyor olmama rağmen Sergen'in bile yorumcu hallerine alışmışım farkında olmadan. Halbuki daha 2008'de İsmetpaşa'da Eskişehirspor'u Semavi'nin golüyle 1-0 yendiğimiz maçta Hamza, Sergen'e kene gibi yapışıp sinirlerini bozmamış mıydı? Artık son demleriydi ama ben Sergen'in "spor aşkını" o maçta görmek isterdim. Biraz daha geri gidip Unakıtan sponsorluğunda Eskişehirspor'a imza attığı gün gözümüzdeki imajını, naif duruşunu bir düşünün. Daha da geri gitmeyin İstanbulspor'a imza attığı zamanlara falan gidersek işin içinden çıkamayız. İnsanoğlu kuş misaliymiş, inandım.
Reklam 1993 yılından bu arada. Dönemin SABA distribütörü Fenerbahçe'liymiş sanırım. "Çook iyi telozyon" diyen Tony Schumacher sempatik gelirdi o zamanlar.
Bizim de fırtına zamanımız tabii. Sen oraya rastgele bir takımın maçını yaz, satamazsın ama Kocaelispor maçı çok önemli, laf olsun diye değil.



1 yorum:

umit dedi ki...

2008 deki o maçtan aklımda kalan iki şey;
sergenin göbeği ile batuhanın mabaadı, korkulacak birşey yok ikisi de maaşallah yerinde duruyor :)

Related Posts with Thumbnails