29 Mayıs 2010

Komplospor


Bize artık bu foto gider.
Eğitimiydi, düğünüydü derken rutine girebildim tekrar. Her zaman olduğu gibi benim yokluğumu fırsat bilen kozmik güçler çok acayip durumlara vesile oldular ve ben her zamanki gibi olan biteni zamanlıca yazamadım, daha kötüsü tam hızımı almışken yine her zamanki gibi şanssız bir baltalamaya kurban gittim.
Bu süreç içerisinde Kocaelispor'un eski ve yeni başkanları -biri haklı, biri haksız yere olmak üzere- cezaevine gönderildiler.
Ege Görgün, bu kadar kötü günler geçiren bir kulübün iletişimci belki de tek taraftarı olarak Dünya TV'deki programına Kocaelispor forması ile çıktı.
Ve bizler yine korku filmini sonunda ne olacak acaba diyerekten izlemeye devam ediyoruz.
Bu konular çok aşırı canımı sıkıyor, ayrıntılı yorum yapmak, anlatmak falan istemiyorum. İyi değil işte, olamıyor, oldurmuyorlar.
Lost'un kalan son 3 bölümünü de mümkün olduğu kadar geciktirmeye çalışıyorum, değer veya değmez bilmiyorum ama en azından hala merak ediyorum (by sinekten yağ çıkaran adam)...

2 yorum:

Dobrowski dedi ki...

her daha kötüsü olamaz dediğimizde ki bazen bunu bile demeden daha kötüsü başına geliyor klübün. ne gudubet bi hal aldı bu yahu. deli olucam züğürt ağa filmindeki ağa gibi. elimizi neye attıysak kuruttuk.

lostun son bölümünü o kadar çok anlattılarki ben diziyi hiç izlemememe rağmen olan biteni çözdüm hiç anlamı kalmadı :p izlemememe nası bi kelimeymiş arkada o kadar meme var içinde.

Robaggio dedi ki...

Valla resmen Çin işkencesine dönüştü kulübün başına gelenler..Daha kötü ne olur artık benim de aklıma birşey gelmiyor..Kapanma olabilir ama o bile belki hayırlıdır bir anda verirler elektriği can çekişmeyiz böyle..Tek sen delirsen neyse de toplu bir delirme yaşayacağız bu gidişle..Senin delirmen problem değil yani :P))
Bul Lost'un ilk iki sezonunu izle başka da izleme, benim tavsiyem budur :) Sigara gibi lanet yahu anlamsız bile gelse oturup izliyosun..Dizide meme mevcut tabi ilgilenene :DD Belki ondandır son cümle :))

Related Posts with Thumbnails