24 Temmuz 2008

Boş günler

Euro 2008 de bitince iyice futbolsuz kaldık. Ronaldinho Milan'a gitti ki zaten belliydi. Ronaldo Manu'da kaldı ki zaten belliydi. Meira Galatasaray'a geldi, Emre'nin askerliği(!) bitti, imzasını attı, Küçük Emrah'ı oynamaya devam ediyor. Alacağı ücretin karşılığı, ne derse desin kulakları bol bol çınlayacak, kendisi de farkında ama şov dünyası işte, şimdilik iki tarafa da yaranamadı hele büyük bir gelişim gösterip GS'deki Emre gibi oynamazsa o zaman daha da ilginç durumlar görebiliriz. Bakalım Fenerbahçe'lilerin midesi hem Kezman'ı hem Emre'yi kaldırabilecek mi? Guiza önemli bir transfer. İskoç ligi kıvamına yavaş yavaş alışsak iyi olacak. Bir Rangers bir de Celtic'imiz var, Trabzonspor'un durumu merakımı cezbediyor, bu yıl farklı bir takım görebiliriz.
Sivasspor'un geçen yıl ki başarısını tekrarlamasını beklemiyorum, özellikle Braga karşısında izlediğimiz Sivas'ın hiç tadı yok. Volkan yerine Petkovic olsaydı da çok farklı olmazdı bana göre. Bu arada fikstür de çekildi, her zamanki gibi büyükler kayırıldı, değişen birşey yok.
Sözün özü lig başlamadan öngörümüz her zaman ki gibi aynı. GS ya da FB şampiyon olacak, olamayan Şampiyonlar Ligine gidecek. BJK'liler Demirören istifa nidaları atacaklar. Trabzon 3 veya 4.sıranın en önemli adayı. Anadolu futbolu da kendi yağında kavrulmaya devam edecek. Yeni gelenlerden Antalya bir parça geride kalmış gibi görünüyor. Bir de Hacettepe'miz var artık. OFTAŞ'tan daha anlamlı, daha güzel oldu. İBB de Vefa ya da Beyoğlu olabilse keşke ama Kadir TOPBAŞ Bey "Beyoğlu"na pek sıcak bakmaz.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails