04 Temmuz 2008

Parmak arası terlik


Beşiktaş'ta Tiki İbrahim ile Deli İbrahim birbirine girmiş. Sebep, Tiki'nin yemeğe terlikle gelmesi. Aslında olayı Türk futbolcusunun yeterince profesyonel olmayışı gibi kalıp nedenlerle açıklayabiliriz ama mevzu biraz daha özel gibi nitekim Tiki İbo ile Deli İbo arasında her nedense geçmişten gelen sıkıntılar da varmış. Bu olay BJK için de bir ilk değil. Geçmişte Oktay Derelioğlu ile Serdar Topraktepe arasında buna benzer bir tartışma olmuştu hatta Oktay hızını alamayıp gittiği Las Palmas'ta takım arkadaşı Samways ile de bir tartışma yaşamıştı. Samways Türkler hakkında atıp tutmuş Oktay da dersini vermiş. Olayın canlandırdığı anılardan biri de malumunuz askerlik. Deli İbo üst devreni ne dinlemiyon lan demiş, Tiki İbo da alt devrem gelmiş kimse karışamaz hocam artık bana demiş.

Yaban ellerde 50 milletten 50 adam anlaşırken bizimkiler erkeklik taslamaya devam etsin, hayır genç de değiller ki cehalet diyelim ya da cehaletin gençlikle pek ilgisi yok mu acaba?

Mevzunun herhangi bir şekilde Milli Takım'a yansıma şansı olmadığından dolayı bize de ne haliniz varsa görün demek düşer. 

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails