25 Temmuz 2008

Brückner Avusturya'ya

Euro 2008 sonrası artık Carol Amca'nın hayatımızda önemli bir yeri var. Sen 90 dakika Koller'e sabret, maçı bizim gibi izle bir de üstüne torunun yaşındaki Baros'tan fırça ye "Ben olsam aldıydık maçı dedefendi" diye. Sonuçta bir futbol maçı, saygın bir adam bunları hak etmiyor olabilir ama adrenalin insana neler yaptırmıyor ki?
Neyse mevzu şudur ki, Brückner Avusturya'nın yeni hocası olmuş. Avusturya Euro 2008'de beklenildiği kadar da kötü değildi aslında ama Brückner veya bir başka hoca ile şaha kalkacakmış gibi bir görüntüsü de yok. Zaten Avusturyalı yetkililer de birkaç alternatif arasından Brückner' tercih etmiş olmalarının nedenini Avrupa'nın en tecrübeli hocalarından biri olması ve 6 yıl Çek Cumhuriyeti 21 Yaş Altı takımını çalıştırmış olması olarak açıklamışlar. Asıl dertleri altyapıdan yeni Ümit Korkmaz'lar yetiştirmek yani, kaç senede kaç oyuncu yetiştirebilir orasını Allah bilir.
Bu arada Brückner Euro 2008 sonrası emekli olacağını açıklamamış mıydı? Para bu kadar mı tatlı yahu, ne yaşı ne dini ne imanı var, biz de mi böyle olacağız acaba 70li yaşlarımızda? 

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails