02 Şubat 2009

Abdullah Avcı & Aykut Kocaman



"Abdullah Avcı'dan Türkiye'de teknik direktör olmaz. Sakatatçı olur ,
kokoreççilik, kabzımallık yapabilir ya da işkembeci olur çünkü çok
beyefendi, çok düzgün adam, sen bizim ligde yaramazsın, git abi İngiltere'ye git, Almanya'ya git, Milli Takım'a falan git."


Erman Toroğlu

Ben de buna paralel diyorum ki Abdullah Avcı ve Aykut Kocaman, Allah sizi ve sizin gibileri başımızdan eksik etmesin.





7 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

İlk defa çok doğru bir şey söyledi Erman Toroğlu..

Bende yazdım bu konuyu, tabi Rıza Çalmıbay'ı da es geçmeden!!!

http://puanyadapuanlaristiyoruz.blogspot.com/2009/02/baskas-olsayd.html

ziggytheking dedi ki...

Turgay'ın postuna yazmıştım buraya da yapıştırayım.

Hepimizde şişirilmiş ne Abdullah Avcı sevdası varmış arkadaş! Abdurrahman Çelebi mübarek. Etik kurallara o kadar önem veriyorsan Barbosa'nın yapmış olduğu tahrik edici hareketlerin de adını koyup Arif Erdem'in ettiği küfürlere bakacak önce Abdullah Avcı. Çalıştırdığı İBB'nin Süper Lig'de oynaması herkes tarafından yadırganan bir durum değil mi? Etik diyeceksen önce Belediye bütçesinden kullandığın aslında amatör kulüplere aktarılması gereken bütçeye bakacaksın. Yoksa eğri oturup etik falan diyerek kılıflar hazırlamaya gerek yok. İstanbul'dan gelmenin doğal sonuçları olsa gerek :)

Robaggio dedi ki...

konu ile ilgili bir tarafı temsil ettiğin üzere saygı duyuyorum sana Semihcim ama yine de severim Avcı'yı :)

ziggytheking dedi ki...

Abi saygı duymak bir yana da madem o kadar etikten dem vuruyorsa Abdullah Avcı "Ben bu takımın Belediye bütçesinden ayrılan kaynakla ligde bulunmasına inanmıyorum" diyip de basmıyorsa istifayı o etik değerlerin falan içi boş, palavra. Hem dönen çarkları etik bulma, hem en alasından parçası ol. Ne perhiz ne lahane turşusu. Böyle bir ucube takım, Olimpiyat Stadı saçmalığı, toplasan en fazla 500 taraftarlık bir kitleye maç oynayan, maçtan sonra takımı almaya gelen İETT otobüsü gibi şeyler geliyor aklıma da diyorum harbi çok etik oldu şimdi İBB'nin ligde yer alması! :)

B U Z G İ B İ G O L dedi ki...

bu arada Erman bir ara ayağa kalkıp "öpüjem senji" filan der diye bekledim yani. Belediyenin bütçesini kullanarak haksız rekabete neden olduğunu düşünüyor ziggytheking'e katılıyorum.

Robaggio dedi ki...

Arkadaşlar sizin söylediklerinize katılmayan bir futbolsever olacağını hiç zannetmiyorum, İBB, Ankaraspor, kısmen Hacettepe gibi takımların gereksizliğinde zaten hepimiz hem fikiriz ama bu takımlarda profesyonel olarak görev yapan teknik adam ve futbolculardan bu takımlar gereksiz, bizim böyle takımlarda işimiz olmaz gibi bir tepki bekleme hakkımız olmadığını düşünüyorum. Sonuçta bu adamlar bu işi para kazanmak için yapıyorlar. Haklı olarak da görev yaptıkları kulübün tarihi, taraftar kitlesi, saygınlığı gibi öğelerden çok verdikleri paraya önem veriyorlar. Bir hocanın çıkıp maçların adil yönetilmesini istemesi ile bu konunun çok da ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Nasreddin Hoca hikayesi gibi, herkes haklı ama aslında konular farklı bana kalırsa.

Adsız dedi ki...

Ziggy dogru soylemis, Abdullah Avci etik degerler, kurallar konusuna bu kadar takan bir insan ise yardimcisinin da bu ulkede o kurallari en cok zorlayan kisilerden biri oldugunu bilmesi lazim. Engin'in kartlari gormesine kadar yaptigi ne varsa oyun kurallari icerisinde olan birsey... Kendilerinin reaksiyonu ise futbol kurallarina gore ihrac gerektiriyor ama kufuru duyan da, sari karti goren de, boynu tirmalanan da Engin oldu.. ustune boynunu tirmalayan Barbossa'yi o sinirle karsisinda gorunce ayagiyla cidden cok hafif vurdu ve o dag gibi oyuncu devrilip dizini tuttu.. Kendi blogumda da bu kismi aynen şöyle yazmistim "...Kaldi ki Engin'in atildigi pozisyonda ayaginin ucuyla dokundugu kendisinden 2 kat iri Barbossa yere o sekilde dusuyorsa Engin'in dusmesi icin neden temas olmasi gerekiyor ki diye de sormak lazim.. "

bu arada ben mi yanlis hatirliyorum yoksa aklimda mi oyle kalmis ama oyunun devami sirasinda sirf centilmenlik gerekcesiyle topun oyun disina birakilmasiyla ilgili de UEFA'nin bir karari vardi. Hakemi o yonde karar vermeye zorladigi gerekcesiyle oyunu hakem istemedikce durdurmayin talimati bu yakinlarda cikti diye hatirliyorum..

Related Posts with Thumbnails