26 Şubat 2009

Ne Umdum, Ne Buldum?

Yok arkadaş, kesinlikle karar verdim ki google bizimle birşey geçiyor. Arama mantığını sevdiğim google'ı iyice saçmalamaya başladı. İşte bir vatandaşın araması ve çıkan sonuç :



Yorum yapma özürlü sistematik işte ne olacak. Terminatör klonu pis makineler, asla dünyayı elimizden alamayacaksınız! I, Robot'a sevgilerimle!



14 yorum:

arnawut dedi ki...

bide google translate var. ingilizce>türkçe Somali yazıp çeviri yaptırın. gülmekten ölün :D

Dobrowski dedi ki...

zuhahahahhahaha

B. dedi ki...

işe bak :)

Adsız dedi ki...

hakikaten ilginc... ben de benim bloga son donemde google uzerinden ulasan alakasiz kisilere dikkat edecegim bundan sonra :)

bu arada ne diyorsun haftasonundaki mac icin? taraftarlar arasinda gecmiste kalan kardeslik meselesi nedeniyle bir sorun var gibi.. Kocaeli'de takim olarakta son bir toparlanma egilimi gozden kacmiyor... ya herro ya merro vaziyeti yani... Bizde Engin Baytar yok ama Youla, Batuhan sahada olacaklar.. baska da ciddi bir eksik bulunmuyor.. umarim olaysiz ve zevkli bir mac olur..

Robaggio dedi ki...

izmirde eğitime geldiğim için blog aksadı biraz, yorumlar yorumlardan devam ediyoruz :)
evet ortamda ciddi bir negatif enerji var, umarım bir sakatlık çıkmaz..
bizim için zaten artık beraberlik bile lüks, bursa maçına üzüldük desem yeridir..eses için de aynı şey geçerli, şimdilik rahat gibi görünüyor ama fikstür dezavantajından dolayı 4-5 hafta sonra çok aşağılarda kalabilir, batuhan değil de youlaya çok dikkat etmek gerek bizim için de her zamanki gibi taner büyük koz..çok sert çok sağlam maç olacak, tribünde olacağız ama dediğim gibi en önemlisi umarım bir sakatlık olmaz..

Adsız dedi ki...

Youla elbette boyle maclarin adamidir ama Batuhan'in havatoplarindaki ustunlugu gercekten sasirtici.. stadyumda maci izleyenler onun her hava topunu sizin stoperden aldigini gorunce bunu kabul edecekler... bu konuda iddialiyim.. fizik avantaji, ziplama yeteneginin yanisira timingi de cok iyi.. indirdigi toplar her zaman tehlike... Engin Baytar oynasaydi cok daha iyi olurdu ama ben onsuz da bu mactan ES-ES'in puan getirecegini dusunuyorum... Fikstur konusuna gelince... Eskisehir'in sorunu Fener, G.saray degil bu takimlarla olan daha onceki maclardan 4 puan aldiki bu kez yarisini bile alsa bence basarili sayilir..asil mesele kendisi gibi dusmeye oynayan takimlarla yaptigi maclarda isteneni cok veremedi.. ancak son haftalarda iyi futbol oynuyoruz..hakem hatalari da cok fazla yapildi bunu da unutmamak lazim..

ES-ES kadro kalitesi olarak Kocaelispor'dan ustun durumda.. sonucta umarim kavgasiz dovussuz zevkli ve heyecanli bir mac olur..

Robaggio dedi ki...

valla baros, nonda, arda, lincoln, ümit karanı durduran adamlar bir batuhanı da durdururlar diye tahmin ediyorum :) eskişehire gidince açıldı adam ama hakkını vermek lazım..emrah kiraz hava toplarında gayet iyi..batuhanla o oynar, youla ile de sadıgov oynar endişem orada sadıgov onun kadar süratli değil çünkü..
sivas maçında hakem katletti, o maçı baştan sona izledim, aynı olay kayseri maçında da bizim başımıza geldi..
kadro kalitesi konusu da maçta ortaya çıkacak zaten..aslında öngörülerimizin hepsi maçta ortaya çıkacak o yüzden izleyelim görelim diyeyim..
tartışmaya başlarsak sonu gelmez :)
kavga, dövüş olmasın yeter dediğin gibi..bu maçtan çıkacak hiçbir sonuç sürpriz değil o da bir gerçek..bizim açımızdan baktığımızda da iç sahadaki eses maçını da kazanamadıktan sonra düşelim zaten 15 haftada bir gerçekleşecek sürprizlerle ligde kalınmaz..o bakımdan da en ciddi sınav olacak Körfez adına..

Adsız dedi ki...

Hava toplari konusunda bence Batuhan'la yarısacak birisi ne cimbomda, ne fenerde ne de besiktas'ta yok robaggio.. mactan sonra bu fikrimi sen de kabul edersin :) bu arada sizin cimbomu 5-2 yendiginizi unutmadik ama sizde bizim onlari 4-2 yendigimizi unutmayin :) ustelik hemen 1 hafta sonrasinda da 60 dakika 10 kisi oynadigimiz fenerle de 2-2 berabere kaldigimiz gibi, icerden cikarilan topta gol sayilmamisti hatirlarsan :)

kendi sahamizda Es-Es'i de yenemezsek duselim zaten demissin.. oraya gelen bu ligin 10.su olan bir takim.. ayni seyi biz soylesek sondan ikinci oldugunuz icin bir anlami olur ama siz de Hacettepe'yle oynamadiginizi gorun artik :) unutma Bursaspor gibi sizi evinizde yenenleri gidip evinde yendi bu takim.. :)

rekabet guzel sey bu arada :)

Robaggio dedi ki...

sevgili degajman yorumlarında ciddi bir kuzgun/anka ilişkisi var, ben de burada Kocaelispora laf söyletmeyeceğime göre bu benim babam senin babanı döver sohbetini bırakıp pazarı bekleyelim derim :)
bilen bilir, esesle de hiçbir sorunum yok bu arada..lig 10.sunu 9,8,7,6,5,4.sünü içeriden çıkarmayacaksın tabi neden bu kadar tepki verdin anlamadım..
neyse sağol yine de..

Adsız dedi ki...

tepki filan yok dostum.. elbette sen körfez ben de es-es'liyim ama mac sonu yazimizda da tarafsiz olarak yazilarimizi yazariz.. ancak gerek lige beraber cikmamiz, gerek ligde dusmemeye oynamamiz, gerekse de bu kardeslik olayinin sorunlu sekilde bitmesi iki tarafta da keyifli bir bekleyis yaratti... acikcasi ben de kocaelisporu ve tribununu cok begenir ve severim. Keske IBB dusse sizin yerinize ama gidisat hic o yonde degil gibi.

Robaggio dedi ki...

ok o zaman ;)
şahsen artık benim için verilen mücadele önem taşıyor, kayseri maçı gibi gs maçı gibi futbol oynandıktan sonra düşsek de olur..zaten sezon başı yapılan saçmalıkların bedelini ödüyoruz, sezona bu şekilde başlasaydık çok farklı bir yerde olurduk..tecrübesiz başkanla bu kadar oldu maalesef..
bekleyiş konusunda haklısın, hatırlarsın geçen yılki maçlar da çok keyifli geçmişti, umarım aynı şekilde izlemeye değer bir maç olur..

Adsız dedi ki...

Gecen yil sizin koltuklarin kirildigi macta ben de vardim. Engellemeye calistik ama gencler laf dinlemiyor... Sanirim bu iki taraftar arasindaki ilk bozulma orda basladi... bizim bulundugumuz tribunun sag tarafindan surekli kufurler edildi. Ardindan verilmeyen penaltimiz, sizin gelen golunuz filan derken alkollü bir taraftar sahaya atladi.. polis biraz surukleyerek adami cikarmaya calisinca koltuklar da tribunden asagi inmisti maalesef.. sonra bu sene burdaki macta son dakikalarda gelen gol ve cok sevinen bazi es-es'li taraftarlara bozulan sizin deplasman tribununuzun tepkisi ile bulundugunuz tribunun sol tarafindan karsilikli kufurlesmeler filan derken korfez kumeye sesleri.. kardeslik orada bitti :)..bakalim bu hafta sonu ne olacak..

Dobrowski dedi ki...

sallayan olur mu bilmem ama ben mac sonu taraflı yazıyorum =)

Robaggio dedi ki...

taraflı gazeteciliğin usta ismi gökmen :D

Related Posts with Thumbnails